Over Kijimea Prikkelbare Darm


Werkzame stof


Het werkzame bestanddeel in Kijimea Prikkelbare Darm is de unieke bifidobacteriestam B. bifidum MIMBb75.

Wetenschappers ontdekten het effect van deze bifidobacteriestam toen zij de invloed van bifidobacteriën op het Prikkelbare Darm Syndroom onderzochten. Het onderzoeksteam ontdekte dat de unieke bacteriestam B. bifidum MIMBb75 de symptomen van het Prikkelbare Darm Syndroom kunnen verlichten. Een behandeling met B. bifidum MIMBb75 bleek, volgens de onderzoekers, effectief te zijn.

Sterker nog:: Dde onderzoekers stelden bovendien ook vast dat de kwaliteit van leven van de betrokkenen door de behandeling met Kijimea Prikkelbare Darm verbeterde.
Schematische weergave van B. bifidum MIMBb75

Werkingsprincipe

Steeds meer onderzoekers zijn van mening dat een beschadigde darmbarrière als een oorzaak van het Prikkelbare Darm Syndroom kan worden gezien.

Microscopische weergave:
B. bifidum MIMBb75 hecht zich aan de cellen van de darmwand. Daardoor wordt de kans dat pathologische bacteriën de darmwand kunnen bereiken verminderd en wordt deze zo tegen verdere irritaties beschermd.
Door minimale beschadigingen van de darmwand kunnen verontreinigingen en ziektekiemen binnendringen, die kleine ontstekingen veroorzaken. Hierdoor kan het enterale zenuwstelsel worden gestimuleerd, waardoor de typische symptomen zoals constipatie, diarree, opgeblazen gevoel en buikkrampen herhaaldelijk alleen, of in combinatie optreden.

Kijimea Prikkelbare Darm bestrijdt deze symptomen doordat het de oorzaak van het Prikkelbare Darm Syndroom aanpakt:: het hecht zich aan de beschadigde darmwand. Hoe werkt het? Wetenschappers hebben na jaren onderzoek ontdekt dat de in Kijimea Prikkelbare Darm aanwezige unieke bifidobacteriestam B. bifidum MIMBb75 zich rechtstreeks hecht aan de darmwand. Onze experts hebben het hierbij over een ‘pleistereffect’. Kijimea Prikkelbare Darm werkt als het ware als een pleister op de beschadigde darmwand.

Het resultaat:: verontreinigingen en ziektekiemen kunnen minder goed de darm binnendringen, waardoor de darm ook minder wordt geïrriteerd.
Tevens:: kon in een onderzoek worden aangetoond dat geen andere bifidobacteriestam zich zo sterk aan de darmwand hecht als de B. bifidum MIMBb75 in Kijimea Prikkelbare Darm.
Weergave van het pleistereffect: Kijimea Prikkelbare Darm hecht zich aan de beschadigde darmwand als een pleister.

Productinformatie

Kijimea Prikkelbare Darm is een medisch hulpmiddel van klasse IIb voor de behandeling van het Prikkelbare Darm Syndroom met de typische symptomen constipatie, diarree, buikpijn, winderigheid en een opgeblazen gevoel. Het kan worden gebruikt nadat een arts Prikkelbare Darm Syndroom heeft vastgesteld. Bijwerkingen of interacties zijn niet bekend bij gebruik volgens de gebruiksaanwijzing.
Slikken
Neem 1 maal per dag twee capsules Kijimea Prikkelbare Darm tijdens de maaltijd met voldoende vloeistof (bijvoorbeeld een glas water) zonder te kauwen in. Voor de beste resultaten bevelen wij aan Kijimea Prikkelbare Darm-capsules gedurende ten minste vier weken, maar bij voorkeur twaalf weken, te gebruiken. Na ongeveer één week regelmatig gebruik moet een eerste verlichting van de symptomen merkbaar zijn.
Gebruiksinformatie
Voor gedetailleerde informatie kunt u hier de gebruiksinformatie van Kijimea Prikkelbare Darm downloaden.
Belangrijk om te weten
Kijimea Prikkelbare Darm bevat geen conserveermiddelen, zoetstoffen, smaakstoffen, lactose of gluten en is ook geschikt voor consumenten met diabetes. Kijimea Prikkelbare Darm bevat geen gelatine.
Kijimea Prikkelbare Darm kopen
Kijimea Prikkelbare Darm is in Nederland bij de apotheek en drogist verkrijgbaar. Als uw apotheek Kijimea Prikkelbare Darm niet op voorraad heeft, kan deze Kijimea bij de groothandel bestellen. Bovendien kunt u Kijimea Prikkelbare Darm ook op de homepage bestellen.

14 stuks

 

----- 1 week -----

 

CNK 3482-965

28 stuks


----- twee weken -----


CNK 3482-973

84 stuks


----- zes weken -----


CNK 3482-981

Online kopen: Als alternatief kunt u Kijimea Prikkelbare Darm ook online bestellen.

Ervaringen

Wat klanten zeggen over Kijimea Prikkelbare Darm

 • 5/5
  […] Al na twee weken inname van het product waren de symptomen al minder. Als ik weer eens last krijg van een prikkelbare darm bestel ik onmiddellijk weer Kijimea. […]
  5/5
  Al langer heb ik last van problemen met mijn spijsvertering. […] In situaties met veel stress werden die nog erger. Ik was verbaasd dat ik na 1 week Kijimea gebruiken verbetering voelde. Weer gewoon kunnen eten zonder spijt is een geweldig gevoel.
  4/5
  Na Kijimea gebruikt te hebben voelde ik me beter … Ik kan alleen maar alle mensen met een prikkelbare darm adviseren om het te proberen. Reuze bedankt! […]
 • 5/5
  Mijn man heeft dit product al een aantal keren ingenomen en merkte na 1 week een verbetering. Hij kan het alleen maar aanbevelen als er door stress of andere oorzaken problemen ontstaan die de prikkelbare darm veroorzaken. Het heeft hem tot nu toe altijd geholpen. […]
  5/5
  Op het internet vond ik Kijimea Prikkelbare Darmcapsules, waarvan de beschrijving me moed gaf. Nu neem ik de capsules al 3 weken in en de pijn is minder; mijn kwaliteit van leven is verbeterd! Ik zou deze capsules aan iedereen aanraden die dezelfde pijn heeft! […]
  4/5
  […] Ik ben echt enthousiast!!! Na 1 week gebruik was mijn stoelgang verbeterd; minder diarree of constipatie. Let op: op de verpakking staat dat Kijimea minimaal 4 weken moet worden ingenomen voor een optimaal resultaat … geef dus niet op na een paar dagen.
 • 4/5
  Ik heb last van winderigheid en indigestie. Kijimea heeft me geholpen. Ik heb van tijd tot tijd nog steeds last van winderigheid, maar niet elke dag meer en ook steeds minder heftig.
  4/5
  Het helpt en kalmeert de darmen; ik vind het een goed middel en ik ben blij dat ik het heb gevonden!
  4/5
  […] Na elke week dat ik Kijimea Prikkelbare Darm heb ingenomen voel ik me beter. Heb minder vaak diarree.
 • 5/5
  Ik gebruik het product een keer per dag. […] Het product heeft goed geholpen bij mijn pijnlijke prikkelbare darm. Ik kan nu weer prachtige wandelingen maken – zonder voortdurend aandrang te hebben; ik kan het product van harte aanbevelen. […]
  5/5
  Ik ben erg tevreden met de tabletten, zelfs al na een week.
  5/5
  Ik gebruik het product tegen de symptomen van het Prikkelbare Darm Syndroom. Doe een kuur van 12 weken en heb er nu al goede ervaringen mee. Ik heb inmiddels minder klachten. Ik zou dit middel echt aanraden bij klachten, zoals een opgeblazen gevoel en buikpijn.
 • 5/5
  […] Al na twee weken inname van het product waren de symptomen al minder. Als ik weer eens last krijg van een prikkelbare darm bestel ik onmiddellijk weer Kijimea. […]
  5/5
  Door de jaren heen had ik regelmatig terugkerende klachten. Sinds ik Kijimea gebruik voel ik me beter. Ik voelde na een week wat verbetering. […] Mijn kwaliteit van leven is toegenomen.
exclamation