Service

Prikkelbare darm-test

Of bij u aanwijzingen voor een prikkelbare darm aanwezig zijn, kunt u met de volgende vragen ontdekken.

De test is afgestemd op de richtlijnen voor de diagnose van het Prikkelbare Darm Syndroom (Rome III-criteria).

Let op:
de prikkelbare darm-test is geen vervanging voor een bezoek aan een arts, resulteert niet in een diagnose en is geen vervanging van een behandeling. Neem bij gezondheidsproblemen contact op met een arts waarin u vertrouwen stelt!

Voedingsdagboek

Een dagboek van uw dieet

Ernährungstagebuch_584

Het voedingsdagboek kan u helpen erachter te komen welk voedsel bij u in een verhoogde mate darmklachten veroorzaakt. Noteer uw eetgewoonten en de optredende darmklachten. Leer uw lichaam kennen en hoe het reageert. Zo ontdekt u verbanden, waarmee u gericht veranderingen in uw eetgewoonten kunt aanbrengen.

Klik hier om het voedingsdagboek gratis te downloaden.

Recepten

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is Kijimea Prikkelbare Darm?
Kijimea Prikkelbare Darm is een medisch hulpmiddel. Het kan worden gebruikt nadat een arts prikkelbare darm syndroom heeft vastgesteld.
Waarom is Kijimea Prikkelbare Darm effectief?
Kijimea Prikkelbare Darm bevat de unieke bacteriestam B. bifidum MIMBb75, die vele jaren werd onderzocht. Kijimea Prikkelbare Darm pakt de oorzaak van het Prikkelbare Darm Syndroom rechtstreeks aan – minieme beschadigingen in de darmwand. Kijimea Prikkelbare Darm hecht zich aan de darmwand, als het ware als een pleister. In wetenschappelijke onderzoeken werd een verlichting van de symptomen van het Prikkelbare Darm Syndroom en een significante verbetering van de kwaliteit van leven van de betrokkenen vastgesteld.
Waar is Kijimea Prikkelbare Darm verkrijgbaar?
Kijimea Prikkelbare Darm is exclusief verkrijgbaar in alle apotheken in Nederland. Als uw apotheek Kijimea Prikkelbare Darm niet voorradig heeft, kan deze Kijimea bij de groothandel bestellen. Bovendien kunt u Kijimea Prikkelbare Darm ook op de homepage bestellen. Naar de winkel
Voor wie is Kijimea Prikkelbare Darm bestemd?
Kijimea Prikkelbare Darm is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van het prikkelbare-darm-syndroom met de typische symptomen constipatie, diarree, buikpijn, winderigheid en een opgeblazen gevoel. Kijimea Prikkelbare Darm bevat geen conserveringsmiddelen, zoetstoffen, smaakstoffen, lactose, gluten of gelatine. Het is ook geschikt voor consumenten met diabetes.
Hoe neem ik Kijimea Prikkelbare Darm in? En hoe lang?

Neem 1x daags twee capsules Kijimea Prikkelbare Darm bij een maaltijd met voldoende vloeistof (bijvoorbeeld een glas water) in.

Voor het beste resultaat moeten Kijimea Prikkelbare Darm capsules gedurende ten minste vier, maar bij voorkeur twaalf weken worden ingenomen. Na ongeveer één week regelmatig gebruik moet een eerste verlichting van de symptomen merkbaar zijn.

Moet een gemiste dosis Kijimea Prikkelbare Darm worden ingehaald?
Over het algemeen adviseren we voor de best mogelijke resultaten het product aaneengesloten over een periode van ten minste vier, maar bij voorkeur twaalf weken in te nemen. Als u Kijimea Prikkelbare Darm een keer vergeten bent, hoeft u geen extra dosis te nemen.
Is Kijimea Prikkelbare Darm goed te verdragen?
Bij het gebruik van Kijimea Prikkelbare Darm zijn bij gebruik volgens de gebruiksaanwijzing geen bijwerkingen of interacties bekend. Kijimea Prikkelbare Darm bevat geen conserveringsmiddelen, zoetstoffen, smaakstoffen, lactose, gluten of gelatine. Het is ook geschikt voor consumenten met diabetes.
Is Kijimea Prikkelbare Darm geschikt voor diabetici?
Kijimea Prikkelbare Darm bevat 0,01 BE (broodeenheden) en is geschikt voor consumenten met diabetes.
Moet Kijimea Prikkelbare Darm op een bepaald tijdstip worden ingenomen?

Kijimea Prikkelbare Darm moet altijd worden ingenomen bij een maaltijd. Die hoeft echter niet op een bepaald tijdstip te worden gebruikt.

Bevat Kijimea Prikkelbare Darm lactose?

Kijimea Prikkelbare Darm bevat geen lactose en is daarom goed te gebruiken door consumenten met een lactose-intolerantie.

Bevat Kijimea Prikkelbare Darm gelatine?

Nee, Kijimea Prikkelbare Darm bevat geen gelatine en kan dus ook zondermeer worden gebruikt door veganisten en vegetariërs.

Hoe moet Kijimea Prikkelbare Darm worden bewaard?

Kijimea Prikkelbare Darm moet droog worden bewaard bij een temperatuur lager dan 25 °C.

Waar wordt Kijimea Prikkelbare Darm gemaakt?

Kijimea Prikkelbare Darm wordt onder de hoogste kwaliteitsnormen in Duitsland en Oostenrijk vervaardigd.

Wat betekent Kijimea?

Kijimea is Swahili en betekent bacterie.

Waar moet ik verder nog op letten?

Kies je taal